Startteri

Moi!

Mun nimi on Inka ja mä ajattelin perustaa tälläsen

  • Baletti
  • Muoti
  • Life style

blogin.

Kun mulle ekan kerran tuli mieleen et voisin perustaa blogin, aattelin et sen pitää olla joku erityinen päivä millon mä teen sen. Ja sit tänään kun mä päätin vihdoin tehdä sen, mä huomasin et täähän on erikoinen päivä, koska tänään on perjantai 13!

Mä meinasin nyt kirjotella vähän mun ns. kiinnostuksen aiheista ja sit jos tykkäätte niin voin kirjotella niistä enemmän.

Mä siis harrastan balettia sekä viulun soittoa. Mä esiinnyn yhdessä pienois oopperassa jouluna. Siitä sit myöhemmin lisää. Mä oon soittanut viulua kohta kuus vuotta ja balettia oon harrastanut vasta vähän aikaa mutta olen edistynyt tosi paljon.

Mä haluun aina seurata muotii mut välillä se ei oikein onnistu kun ei riitä rahat kalliisiin muotivaatteisiin, mutta ei se haittaa 🙂 Se muoti osuus tästä blogista on ihan pieni eli mä niin ku vaan postailen jotain pientä siitä esim. ootd  ja linkkailen kaikkee kuten tämän:http://www.mtv.fi/lifestyle/tyyli/artikkeli/naiden-kaksostyttojen-tyylitaju-ei-peta-luksusmerkkeja-rakastavat-4-vuotiaat-valloittavat-muotimaailmaa/5544400

Tällanen on mun postaus tällä kertaa! Toivottavasti tykkäätte ja luette jatkossakin. Laittakaa kommenttia et mistä aiheista mun pitäis postata 🙂

Hyvää perjantai kolmattatoista!

 

2 kommenttia artikkeliin ”Startteri

  1. Kannustaja sanoo:

    On tosi kiva että monet uskaltaa tehdä blogin ja että siihen on innostusta. Mä sanoisin että voisit tehdä vaikka jonkun resepti postauksen. Kannattaa jatkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 + = 14